4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 15 minuten
Ingrediënten
2 zoete puntpaprika's
1 ui
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 tomaten
2 theelepels gedroogde tijm
2 blikjes tonijn op water (moot, a 185 g)
½ zakje verse peterselie
Bereiden
Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Ui en knoflook pellen en snipperen. In kleine koekenpan helft van olie verhitten en ui en knoflook zacht fruiten. Tomaten fijnsnijden en toevoegen, met tijm, zout en peper pittig op smaak brengen. Tonijn laten uitlekken, met vork losroeren en toevoegen. Paprika's met tonijnmengsel vullen en met rest van olijfolie besprenkelen. Paprika's in ovenschaal zetten en 15 min. bakken. Peterselie fijnhakken en paprika's bestrooien met peterselie. Lekker met stokbrood.
Lekker met tomatenrisotto!
Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 15 minuten
Ingrediënten
2 zoete puntpaprika's
1 ui
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 tomaten
2 theelepels gedroogde tijm
2 blikjes tonijn op water (moot, a 185 g)
½ zakje verse peterselie
Bereiden
Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Ui en knoflook pellen en snipperen. In kleine koekenpan helft van olie verhitten en ui en knoflook zacht fruiten. Tomaten fijnsnijden en toevoegen, met tijm, zout en peper pittig op smaak brengen. Tonijn laten uitlekken, met vork losroeren en toevoegen. Paprika's met tonijnmengsel vullen en met rest van olijfolie besprenkelen. Paprika's in ovenschaal zetten en 15 min. bakken. Peterselie fijnhakken en paprika's bestrooien met peterselie. Lekker met stokbrood.
Lekker met tomatenrisotto!
Reacties
Een reactie posten