4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
500 g ravioli rossi (pakje à 250 g)
100 g gepelde walnoten
3 trostomaten
2 el olijfolie
300 g bladspinazie (zak)
100 g pesto alla Genovese
100 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.
Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
500 g ravioli rossi (pakje à 250 g)
100 g gepelde walnoten
3 trostomaten
2 el olijfolie
300 g bladspinazie (zak)
100 g pesto alla Genovese
100 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.
Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.
Reacties
Een reactie posten