4-6 personen
Wachttijd 120 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
250 gram bladspinazie (diepvries)
3 eieren
200 gram geraspte belegen kaas
1 bakje kruidenkaas
1 pakje gerookte zalm (plakjes, 150-200 gram)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de spinazie en laat dit goed afkoelen. Meng de eieren door de spinazie. Verdeel dit mengsel over de bakplaat waarop bakpapier ligt. Het moet een dun laagje worden, omdat je het later moet oprollen. Strooi de geraspte kaas gelijkmatig over de spinazielaag. Doe dit 20 minuten in de oven. Hierna goed laten afkoelen!
Als de kaas/spinazielaag goed is afgekoeld, verdeel je de kruidenkaas er overheen en daar overheen leg je de plakjes gerookte zalm. Vervolgens rol je alles zo stevig mogelijk op en wikkel je de rol in aluminiumfolie. Laat het minimaal 2 uur afkoelen in de koelkast. Voor het serveren de rol in plakken snijden van ongeveer 2 cm dik.
Met dank aan Das Perfekte Promi Dinner op Vox!
Wachttijd 120 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
250 gram bladspinazie (diepvries)
3 eieren
200 gram geraspte belegen kaas
1 bakje kruidenkaas
1 pakje gerookte zalm (plakjes, 150-200 gram)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de spinazie en laat dit goed afkoelen. Meng de eieren door de spinazie. Verdeel dit mengsel over de bakplaat waarop bakpapier ligt. Het moet een dun laagje worden, omdat je het later moet oprollen. Strooi de geraspte kaas gelijkmatig over de spinazielaag. Doe dit 20 minuten in de oven. Hierna goed laten afkoelen!
Als de kaas/spinazielaag goed is afgekoeld, verdeel je de kruidenkaas er overheen en daar overheen leg je de plakjes gerookte zalm. Vervolgens rol je alles zo stevig mogelijk op en wikkel je de rol in aluminiumfolie. Laat het minimaal 2 uur afkoelen in de koelkast. Voor het serveren de rol in plakken snijden van ongeveer 2 cm dik.
Met dank aan Das Perfekte Promi Dinner op Vox!
Reacties
Een reactie posten