4 personen
Bereidingstijd 10 minuten
Wachttijd 10 minuten
Ingrediënten
4 zalmfilets
300 gram verse spinazie, grof gehakt
2 el groene pesto
1 el zongedroogde tomaten, fijngehakt
1 el pijnboompitten
zout
zwarte peper
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak in het midden van de zalmfilets een snee tot 2/3 van de filet. Bestrooi de filets met zout en peper.
Meng in een kom de spinazie, pesto, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Vul met dit mengsel de 4 zalmfilets.
leg de gevulde filets met de openeing naar boven in een ingevette ovenschaal. Rooster de zalmfilets 8 tot 10 minuten in de oven.
Lekker met gegrilde groenten en risotto!
Dit is een recept van het South Beach Dieet van Arthur Agatston.
Bereidingstijd 10 minuten
Wachttijd 10 minuten
Ingrediënten
4 zalmfilets
300 gram verse spinazie, grof gehakt
2 el groene pesto
1 el zongedroogde tomaten, fijngehakt
1 el pijnboompitten
zout
zwarte peper
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak in het midden van de zalmfilets een snee tot 2/3 van de filet. Bestrooi de filets met zout en peper.
Meng in een kom de spinazie, pesto, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Vul met dit mengsel de 4 zalmfilets.
leg de gevulde filets met de openeing naar boven in een ingevette ovenschaal. Rooster de zalmfilets 8 tot 10 minuten in de oven.
Lekker met gegrilde groenten en risotto!
Dit is een recept van het South Beach Dieet van Arthur Agatston.
Tonijn in blik is super gezond en zit rammetje vol met omega 3 dus kopen en verzamelen maar. Tonijn met zongedroogde tomaten, pittige tonijn, tonijn pate wij hebben het. Goede combi’s zijn natuurlijk olijven, Frans geroosterde toast, kappertjes, of zoals het heurt een glas champagne
BeantwoordenVerwijderen