Pastasalade vind ik heerlijk én lekker makkelijk in de zomer en met feestjes. In Duitsland is het niet eenvoudig om verse spinazie te vinden, dus vervang ik het vaak door veldsla.
4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
300 g farfalle (vlinderpasta)
1 bakje cherrytomaten (250 g)
1 pakje roomkaas (100 g)
150 g spinazie
2 bakjes gerookte zalmblokjes (a 100 g)
2 eetlepels kappertjes
6 eetlepels thousand Island-dressing (fles a 450 ml)
Bereiden
Pasta in ruim kokend water met zout in 10-12 minuten beetgaar koken en in vergiet laten afkoelen onder koud stromend water. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Roomkaas in blokjes snijden. Spinazie wassen en droogdeppen. In kom pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing mengen. Spinazie over vier borden verdelen. Pastasalade op spinazie scheppen. Lekker met stokbrood.
4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
300 g farfalle (vlinderpasta)
1 bakje cherrytomaten (250 g)
1 pakje roomkaas (100 g)
150 g spinazie
2 bakjes gerookte zalmblokjes (a 100 g)
2 eetlepels kappertjes
6 eetlepels thousand Island-dressing (fles a 450 ml)
Bereiden
Pasta in ruim kokend water met zout in 10-12 minuten beetgaar koken en in vergiet laten afkoelen onder koud stromend water. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Roomkaas in blokjes snijden. Spinazie wassen en droogdeppen. In kom pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing mengen. Spinazie over vier borden verdelen. Pastasalade op spinazie scheppen. Lekker met stokbrood.
Reacties
Een reactie posten