Simpel doch voedzaam gerecht waarvan je blijft opscheppen! Vooral met de komijnekaas.
4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
2 blikken kapucijners
500 gram rundergehakt
1 pak Mexicaanse groentemix uit de diepvries
3 dl hot tacosaus
200 gram geraspte komijnekaas
1 bekertje zure room
Bereiden
Laat de kapucijners uitlekken en spoel ze af. Bak het gehakt rul in een braadpan. Roer de groentemix door het gehakt en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes bakken. Roer af en toe.
Roer de kapucijners en de hot tacosaus door het gehaktmengsel en laat het gerecht door en door warm worden. Strooi de geraspte kaas erdoor. Serveer met de zure room apart.
4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
2 blikken kapucijners
500 gram rundergehakt
1 pak Mexicaanse groentemix uit de diepvries
3 dl hot tacosaus
200 gram geraspte komijnekaas
1 bekertje zure room
Bereiden
Laat de kapucijners uitlekken en spoel ze af. Bak het gehakt rul in een braadpan. Roer de groentemix door het gehakt en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes bakken. Roer af en toe.
Roer de kapucijners en de hot tacosaus door het gehaktmengsel en laat het gerecht door en door warm worden. Strooi de geraspte kaas erdoor. Serveer met de zure room apart.
Reacties
Een reactie posten