voor bij de zalm Wellington
Bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediënten
125 ml crème fraîche
1 eetlepel fijngehakte verse dille
1 eetlepel kleine kappertjes
2 theelepels mierikswortel (potje)
1 tl limoensap
zout en versgemalen witte peper
Bereiden
Roer in een schaaltje 125 ml crème fraîche los met 1 eetlepel fijngehakte verse dille, 1 eetlepel kleine kappertjes, 2 theelepels geraspte mierikswortel (let op: zeer pittig!) en 1 theelepel limoensap. Breng het sausje op smaak met zout en versgemalen witte peper.
In plaats van limoensap kun je ook citroensap gebruiken. De citroen die je bij de zalm Wellington nodig hebt, ligt anders maar een beetje zielig geraspt te wezen.
Bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediënten
125 ml crème fraîche
1 eetlepel fijngehakte verse dille
1 eetlepel kleine kappertjes
2 theelepels mierikswortel (potje)
1 tl limoensap
zout en versgemalen witte peper
Bereiden
Roer in een schaaltje 125 ml crème fraîche los met 1 eetlepel fijngehakte verse dille, 1 eetlepel kleine kappertjes, 2 theelepels geraspte mierikswortel (let op: zeer pittig!) en 1 theelepel limoensap. Breng het sausje op smaak met zout en versgemalen witte peper.
In plaats van limoensap kun je ook citroensap gebruiken. De citroen die je bij de zalm Wellington nodig hebt, ligt anders maar een beetje zielig geraspt te wezen.
Reacties
Een reactie posten