Pittig Indisch rundvleesgerecht
4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
1 pond rundvlees (bieflappen) in dunne plakjes
2 uien
3 knoflook
3 eetlepels ketjap
Half kopje water
zout
peper
nootmuskaat
sambal badjak
Bereiden
Vlees kruiden en bruin laten bakken in een braadpan. Vlees uit de pan, uien, knoflook in de pan bakken. Voeg ketjap en water toe. Doe het vlees terug in de pan en laat het gaar sudderen. Naar smaak sambal (badjak) toevoegen. Als het vocht ingekookt is, is het vlees klaar.
Lekker met rijst en gebakken Chinese kool.
4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
1 pond rundvlees (bieflappen) in dunne plakjes
2 uien
3 knoflook
3 eetlepels ketjap
Half kopje water
zout
peper
nootmuskaat
sambal badjak
Bereiden
Vlees kruiden en bruin laten bakken in een braadpan. Vlees uit de pan, uien, knoflook in de pan bakken. Voeg ketjap en water toe. Doe het vlees terug in de pan en laat het gaar sudderen. Naar smaak sambal (badjak) toevoegen. Als het vocht ingekookt is, is het vlees klaar.
Lekker met rijst en gebakken Chinese kool.
Reacties
Een reactie posten