4 Personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten500 gram kipfilet, in blokjes
200 gram champignons, in plakjes
1 ui, fijngesneden
1 zak veldsla
1/2 potje groene pesto
150 gram pijnboompitten
300 gram tagliatelle
2 teentjes knoflook, geperst of fijngesneden
ketjap manis
maggi
balsamicoazijn
Bereiden
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen op een bord. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bak de kipfilet met de knoflook en een scheutje ketjap gaar. Haal uit de pan en bak vervolgens in dezelfde pan de ui en de champignons met een scheutje ketjap en een scheutje maggi. Roer de pesto er doorheen en voeg de kip weer toe.
Op het bord een bedje maken van veldsla, besprenkeld met balsamicoazijn. Leg de tagliatelle erop en vervolgens het kipmengsel. Maak af met de geroosterde pijnboompitjes.
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten500 gram kipfilet, in blokjes
200 gram champignons, in plakjes
1 ui, fijngesneden
1 zak veldsla
1/2 potje groene pesto
150 gram pijnboompitten
300 gram tagliatelle
2 teentjes knoflook, geperst of fijngesneden
ketjap manis
maggi
balsamicoazijn
Bereiden
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen op een bord. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bak de kipfilet met de knoflook en een scheutje ketjap gaar. Haal uit de pan en bak vervolgens in dezelfde pan de ui en de champignons met een scheutje ketjap en een scheutje maggi. Roer de pesto er doorheen en voeg de kip weer toe.
Op het bord een bedje maken van veldsla, besprenkeld met balsamicoazijn. Leg de tagliatelle erop en vervolgens het kipmengsel. Maak af met de geroosterde pijnboompitjes.
Reacties
Een reactie posten