4 Personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
200 gram gerookte zalm
150 gram fusili
4 eieren
5 eetlepels olie
1/2 dl melk
2 lenteuitjes
sap van een halve citroen
1 eetlepel geraspte mierikswortel
3 eetlepels bieslook, fijngeknipt
75 gram gehakte walnoten
75 gram veldsla
zout en peper naar smaak
Bereiden
Kook de pasta in een pan met ruim kokend water volgens de verpakking beetgaar.
Klop de eieren los met melk en zout en peper naar smaak. Verwarm 1 eetlepel olie in een steelpan en schenk het eimengsel erbij. Verwarm het ei al roerende tot het begint te stollen rul wordt.
Snijd de zalm in brede repen en de lenteui in ringetjes.
Klop in een slakom het citroensap met 4 eetlepels olie, mierikswortel, bieslook en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Giet de pasta af en schep de pasta direct met het roerei en de helft van de zalm en de walnoten door de dressing.
Verdeel de veldsla over vier borden en schep de pastasalade erop. Verdeel de lenteuitjes en de rest van de zalm en walnoten erover.
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
200 gram gerookte zalm
150 gram fusili
4 eieren
5 eetlepels olie
1/2 dl melk
2 lenteuitjes
sap van een halve citroen
1 eetlepel geraspte mierikswortel
3 eetlepels bieslook, fijngeknipt
75 gram gehakte walnoten
75 gram veldsla
zout en peper naar smaak
Bereiden
Kook de pasta in een pan met ruim kokend water volgens de verpakking beetgaar.
Klop de eieren los met melk en zout en peper naar smaak. Verwarm 1 eetlepel olie in een steelpan en schenk het eimengsel erbij. Verwarm het ei al roerende tot het begint te stollen rul wordt.
Snijd de zalm in brede repen en de lenteui in ringetjes.
Klop in een slakom het citroensap met 4 eetlepels olie, mierikswortel, bieslook en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Giet de pasta af en schep de pasta direct met het roerei en de helft van de zalm en de walnoten door de dressing.
Verdeel de veldsla over vier borden en schep de pastasalade erop. Verdeel de lenteuitjes en de rest van de zalm en walnoten erover.
Reacties
Een reactie posten