1 Persoon
Bereidingstijd 25 minuten
Ingrediënten
100 gram farfalle
1 teentje knoflook
1 kleine rode ui
100 gram kipfilet, plakjes (van de vleeswarenafdeling)
150 gram bladspinazie (diepvries)
50 gram feta
2 eetlepels olijfolie
zout en peper naar smaak
Bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water volgens de verpakking beetgaar.
Pel en snipper de knoflook en de ui.
Laat intussen de spinazie ontdooien en uitlekken.
Verkruimel de feta en snijd de plakjes kipfilet in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de spinazie toe en schep het goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de pasta op een bord, verdeel de spinazie erover. Verdeel daarover de feta en de reepjes kip.
In het oorspronkelijke recept werd in plaats van kip studentenhaver gebruikt. Een tip voor de vegetariërs onder ons!
Met dank aan mijn vriendinnemeis Crizzy!
Bereidingstijd 25 minuten
Ingrediënten
100 gram farfalle
1 teentje knoflook
1 kleine rode ui
100 gram kipfilet, plakjes (van de vleeswarenafdeling)
150 gram bladspinazie (diepvries)
50 gram feta
2 eetlepels olijfolie
zout en peper naar smaak
Bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water volgens de verpakking beetgaar.
Pel en snipper de knoflook en de ui.
Laat intussen de spinazie ontdooien en uitlekken.
Verkruimel de feta en snijd de plakjes kipfilet in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de spinazie toe en schep het goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de pasta op een bord, verdeel de spinazie erover. Verdeel daarover de feta en de reepjes kip.
In het oorspronkelijke recept werd in plaats van kip studentenhaver gebruikt. Een tip voor de vegetariërs onder ons!
Met dank aan mijn vriendinnemeis Crizzy!
Reacties
Een reactie posten