4 personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
400 gram dunne hele sperziebonen
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, gesnipperd
100 gram bakbacon in reepjes
sambal naar smaak (badjak is het lekkerst, oelek kan ook)
3 eetlepels olie
Bereiden
Bak de bacon op middelhoog vuur knapperig.
Voeg uien en knoflook toe en bak even mee.
Voeg vervolgens de bonen en de sambal toe en verwam het geheel nog 5 minuten.
Serveren met rempeh ballen, pindasaus en rijst!
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
400 gram dunne hele sperziebonen
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, gesnipperd
100 gram bakbacon in reepjes
sambal naar smaak (badjak is het lekkerst, oelek kan ook)
3 eetlepels olie
Bereiden
Bak de bacon op middelhoog vuur knapperig.
Voeg uien en knoflook toe en bak even mee.
Voeg vervolgens de bonen en de sambal toe en verwam het geheel nog 5 minuten.
Serveren met rempeh ballen, pindasaus en rijst!
Reacties
Een reactie posten