4 personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
600 gram gehakt
1 theelepel kerriepoeder
zout en peper naar smaak
1 eetlepel sambal (badjak is het lekkerst, oelek kan ook)
worchestersaus
Bereiden
Roer alle kruiden en de worchestersaus (naar smaak) door het gehakt.
Draai van het gehakt kleine balletjes.
Bak de balletjes op een laag vuur bruin.
Serveer met pindasaus.
Deze gehaktballetjes kun je zowel bij de borrel eten als bij een Indisch hoofdgerecht, met rijst en sambal boontjes.
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
600 gram gehakt
1 theelepel kerriepoeder
zout en peper naar smaak
1 eetlepel sambal (badjak is het lekkerst, oelek kan ook)
worchestersaus
Bereiden
Roer alle kruiden en de worchestersaus (naar smaak) door het gehakt.
Draai van het gehakt kleine balletjes.
Bak de balletjes op een laag vuur bruin.
Serveer met pindasaus.
Deze gehaktballetjes kun je zowel bij de borrel eten als bij een Indisch hoofdgerecht, met rijst en sambal boontjes.
Lijkt me lekker! Is die worchestersaus ook zelf te maken? Zo ja, hoe?
BeantwoordenVerwijderen