4 personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
400 gram farfalle
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
450 gram bladspinazie (diepvries)
1 pot Grand'Italia Toscana saus (260 gram)
200 gram feta, verkruimeld
10 blaadjes basilicum, gescheurd
zout
versgemalen peper
Bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit intussen de olie en fruit de ui met de knoflook op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
Voeg de spinazie toe en verwarm hem op een laag vuur.
Giet de pasta af, van 1 dl. van het kookvocht op en schep dat met de inhoud van de pot Toscanasaus door de pasta.
Schep de feta en peper en zout naar smaak door de spinazie.
Verdeel de pasta over een schaal en schep het spinaziemengsel erop.
Garneer met de basilicum.
Voor de anti-vegetariërs kun je een bakje gehakt rul bakken en door het pasta/sausmengsel roeren.
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
400 gram farfalle
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
450 gram bladspinazie (diepvries)
1 pot Grand'Italia Toscana saus (260 gram)
200 gram feta, verkruimeld
10 blaadjes basilicum, gescheurd
zout
versgemalen peper
Bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit intussen de olie en fruit de ui met de knoflook op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
Voeg de spinazie toe en verwarm hem op een laag vuur.
Giet de pasta af, van 1 dl. van het kookvocht op en schep dat met de inhoud van de pot Toscanasaus door de pasta.
Schep de feta en peper en zout naar smaak door de spinazie.
Verdeel de pasta over een schaal en schep het spinaziemengsel erop.
Garneer met de basilicum.
Voor de anti-vegetariërs kun je een bakje gehakt rul bakken en door het pasta/sausmengsel roeren.
Reacties
Een reactie posten