4 personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
400 gram pasta
150 gram zwarte olijven
4 ansjovisfilets
200 gram gepelde tomaten
2 teentjes knoflook
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel gehakte peterselie
olie
zout
Bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de knoflook en de ontpitte olijven in plakjes. Fruit ze aan in een mengsel van olie en boter.
Versnipper de ansjovisfilets en de kappertjes en fruit ze mee.
Voeg de aan reepjes gesneden tomaten toe en laat een kwartier zachtjes koken. Als de pasta klaar is, afgieten, vermengen met de saus en bestrooien met peterselie.
Oorspronkelijk eet je dit gerecht met spaghetti, maar andere pastasoorten kunnen natuurlijk ook.
Lekker met een salade met mozzarella en kerstomaatjes!
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
400 gram pasta
150 gram zwarte olijven
4 ansjovisfilets
200 gram gepelde tomaten
2 teentjes knoflook
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel gehakte peterselie
olie
zout
Bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de knoflook en de ontpitte olijven in plakjes. Fruit ze aan in een mengsel van olie en boter.
Versnipper de ansjovisfilets en de kappertjes en fruit ze mee.
Voeg de aan reepjes gesneden tomaten toe en laat een kwartier zachtjes koken. Als de pasta klaar is, afgieten, vermengen met de saus en bestrooien met peterselie.
Oorspronkelijk eet je dit gerecht met spaghetti, maar andere pastasoorten kunnen natuurlijk ook.
Lekker met een salade met mozzarella en kerstomaatjes!
Reacties
Een reactie posten