4 personen
Bereidingstijd 25 minuten
Wachttijd 60 minuten
Ingrediënten
1 aubergine
2 kleine tomaten
1 geroosterde paprika (pot)
150 gram zachte geitenkaas
6 blaadjes munt
30 gram pijnboompitten
peper, zout
olijfolie
Bereiden
Snijd de aubergine in de lengte in 8 plakken. Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes.
Verhit de grillpan en rooster de aubergineplakken aan beide kanten gaar. Pureer de tomaten met de paprika, de geitenkaas en de munt. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en roer ze op het laatste moment door de kaasmix. Breng de kaasmix op smaak met peper en zout.
Schep een lepel kaasmix op het begin van ene plak aubergine en rol hem op. Steek vast met een prikker. Overgiet de rolletjes met wat olijfolie en laat minstens 1 uur marineren.
Bereidingstijd 25 minuten
Wachttijd 60 minuten
Ingrediënten
1 aubergine
2 kleine tomaten
1 geroosterde paprika (pot)
150 gram zachte geitenkaas
6 blaadjes munt
30 gram pijnboompitten
peper, zout
olijfolie
Bereiden
Snijd de aubergine in de lengte in 8 plakken. Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes.
Verhit de grillpan en rooster de aubergineplakken aan beide kanten gaar. Pureer de tomaten met de paprika, de geitenkaas en de munt. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en roer ze op het laatste moment door de kaasmix. Breng de kaasmix op smaak met peper en zout.
Schep een lepel kaasmix op het begin van ene plak aubergine en rol hem op. Steek vast met een prikker. Overgiet de rolletjes met wat olijfolie en laat minstens 1 uur marineren.
Reacties
Een reactie posten